top of page

BLOG VĚDOMÍ  TRANSFORMACE

Esence, sluneční záření a elektrosmog

Aktualizováno: 14. 7. 2022

Příprava esencí je vždy alchymie. Každá esence nese svoji vibraci a své téma. Představím vám australský květ Mulla Mulla, který je obsažen v kombinaci Solaris a je velmi účinný proti UVA a UVB záření. Pokud se chystáte na dovolenou, ať už v našich podmínkách nebo do zahraničí, je tato kombinace jedinečná v ochraně proti popáleninám a puchýřům, zejména u citlivé kůže. Esence se užívají v kapkách nebo v rozprašovači a lze je také přikápnout do opalovacího mléka. Tato kombinace květů pomáhá úspěšně eliminovat vliv slunečních paprsků, strach z ohně a horkých objektů.


 


Záhadný květ Mulla Mulla

Mulla Mulla vyniká výjimečnými účinky. Působí jako ochrana před elektrosmogy a elektromagnetickým zářením. Vytváří ochranný blok a eliminuje poškození. Někdo ji užívá vnitřně, ale v mnoha případech působí také samy lahvičky s esencí postavené v rozích místnosti či na pracovním stole.




 

Elektrosmog a elektromagnetické záření


Od začátku 20. století je používáno mnoho elektrotechnických a elektronických zařízení, která od základů změnila náš životní styl. V posledních dvaceti letech došlo navíc k enormnímu nárůstu využívání bezdrátové komunikace jako nikdy v historii. Co se týká mobilů, tabletů, wi-fi a jejich zhoubného vlivu na mysl člověka, zejména pak dětí, toho bylo již řečeno a napsáno dost. Právě děti jsou totiž v této souvislosti zdravotně nejvíce ohroženou skupinou obyvatelstva. Tráví před displeji a svítícími obrazovkami televizí daleko více času než dospělí. Bylo prokázáno, že elektromagnetické pole, byť vyhovující hygienickým limitům, může způsobit epilepsii, poškození DNA, epifýzy, šťítné žlázy, brzlíku, zvýšení rizika výskytu nádorů, snížení počtu spermií. Vlivem elektrosmogu tělo produkuje stresové hormony, objevují se sklony k depresím. Již po 15 minutách zapnutého mobilu se dostaví změny v EEG, kdy důsledkem blízkosti mobilu ve spánku je zkrácení REM-fáze a porucha spánku.


 


Vhodná kombinace při cestování

Mulla Mulla je obsažena i v kombinaci Travel - Cestování, ve které se nachází 14 různých květin. Lidé si tuto kombinaci často spojují pouze s cestováním, je však výborná i na ochranu aury, lymfatický systém a elektrosmog. Úspěšně pomáhá lépe se přizpůsobit a sladit naše biorytmy na cestách.


 


Jak esence užívat, zkušenosti


Kombinaci květů připravuji na míru nebo si můžete objednat variantu hotové tinktury. Užívá se obvykle 7 kapek ráno i večer pod jazyk. Pokud máte otázky nebo byste jakékoliv esence rádi vyzkoušeli, čtěte dál o australských květech, v recenzích klientů nebo mě kontaktujte.



 



152 zobrazení
bottom of page