top of page

BLOG VĚDOMÍ  TRANSFORMACE

Kam směruješ svoji energii?

Aktualizováno: 29. 6. 2022


Ukotvení teď bude chybět mnoha lidem, kteří potřebují projít nelehkou sebe zkušeností. Jsme součástí více úrovní. Každá z nich je taková, jaká je realita každého z nás. Doba se mění, a je nutné soustředit energii tam, kde jsme, i tam, kde neprožíváme svůj život tak, jak se cítíme být.


 

Energie se brzdí ve chvíli, kdy je směrována v daný moment do nežádoucího místa. Tím není plně využita.

 

VY JSTE VYŠŠÍ JÁ. Vy jste tvůrcem. Doba se změnila, a je potřebné, než kdykoliv jindy, soustředit energii do míst, kde nejsi spokojen a nesouzníš, stejně tak, jako do míst, kde se otevírají příležitosti a nápady. Vidíš lež i pravdu. Je důležité si z těchto lží a pravd vzít realitu, která je tvá. Současná situace umožňuje žít to, co je tvá realita. Jestliže se "napojuješ" na vyšší já, napojuješ se na sebe. Tím aktivuješ to, či se spojíš s tím, co už bylo dáno, a je nutné realizovat zde na zemi.

 

Jsi zdrojem sebe sama a ukotvuješ svůj potenciál do 5D reality.

 

Intuice přichází ve chvíli, kdy nepřehlížíš nánosy, překážky, i to, co ti není příjemné. Umíš současně dát směr a kroky tomu, co chceš dělat, a jak chceš žít. Lidé jsou teď všeobecně zmateni. Jsou citelnější části (já zde a já v astrální úrovni). Sjednocením obou částí dochází ke sjednocení náhledu i k realizaci. Toto je v současném stavu intenzivní.


Nepochybujte o svých rozhodnutích, zejména když cítíte, že ve vás dozrály. Již není čas na "chci, mám strach", již se chce řešení. Je to o odvaze dělat kroky, a žít to, kým jsme vždy byli a toto neviděli.


Není nutné přebírat zodpovědnost za ostatní. Čím rychleji se každý sjednotí se sebou, tím rychleji bude změna čitelná. Stačí jen respektovat současný stav, být odhodlaný a v proudu sebe - důvěry.

Jsme jedna bytost
 

Dotazy můžete směrovat na:

nebo přejít na stránku:



557 zobrazení
bottom of page