top of page

BLOG VĚDOMÍ  TRANSFORMACE

Když jsi v karanténě

Aktualizováno: 29. 6. 2022

Když se bezvýchodně zastavíš a zavřeš na dobu do omezeného prostoru, vidíš co žiješ nebo jsi žil. V karanténě máš příležitost vytvořit prostor pro nové a začít měnit. Můžeš přehodnotit svoji práci, vztahy, životní situaci i postoj k ní.

Sáhni s odvahou do vnitřních konfliktů a obav. Můžeš se uvolnit a narovnat vše, co bylo porouchané, či jakkoliv zasažené tvými činy. Můžeš vytvořit prostor pro komunikaci, porozumění, tvořivost i nápady, co dál se svým životem. Můžeš přehodnotit další kroky, jak bys chtěl dokončit něco, co dlouho stojí na místě. Fantazie, náměty a lidová tvořivost. Zapoj děti a partnera tam, kde dříve nebylo možné najít řeč, lásku, kontakt. Máš možnost obnovit společné a to, co jsi nikdy neuskutečnil. Pozastavit se nad hodnotami a rozbít pocit důležitosti či osobní prestiže, se může proměnit v pravdivost vůči sobě i vůči okolí.

Planetě se velmi rychle ulevuje. Méně letadel, emisí, zastavení výroby. Itálie vykazuje ze satelitních snímků viditelnou změnu ovzduší. Do Benátek se vracejí ryby, delfíni a labutě. Příroda se umí velmi rychle obnovit. Bude toho mnohem víc.

Návrat nebude jednoduchý. Bude však jiný, když odhodlaně s trpělivostí projdeš obavami, dáš jim prostor a zvýšíš respekt k sobě, k ostatním i k přírodě.

Řadu vymožeností jsme pojali automaticky a vytěsnili DECH ŽIVOTA.
Kdy jindy nás může zachránit a vzít si svoji sílu zpět?
418 zobrazení
bottom of page